Kapcsolat

Kapcsolat

Pécsváradi Aranycipó Kft.

 

Terület Terület Telefonszám
Általános / Titkárság aranycipo @ aranycipo.hu
+36 72 466 666
Minőségirányítási vezető termekek @ aranycipo.hu
+36 20 220 2190
Kereskedelem kereskedelem @ aranycipo.hu
+36 20 481 2009
Szaküzletek kerdes @ aranycipo.hu
Kérjük írjon emailt!
Rendelésfelvétel rendeles @ aranycipo.hu
+36 72 466 666
Munkaügy hr @ aranycipo.hu Kérjük írjon emailt!

Letölthető dokumentumok

ESZR jelentések

A pékség

“…minőség, technológia, rugalmasság”

Az Aranycipó lépésről-lépésre vált pékárui révén a családi reggelik és ebédek, valamint a munkaidő alatti gyors, mégis tápláló étkezések ismert szereplőjévé.

Ebben a minőség szempontjából megalkuvást nemtűrő maximalizmusunk és a folyamatos technológiai beruházások mellett a rugalmasság adja a sikeres pékség receptjének harmadik nélkülözhetetlen elemét.

Nagy- és kiskereskedelmi partnereinknek törekszünk igényekre szabott megoldásokat nyújtani mind termékeink, szolgáltatásaink tekintetében, mind ügyfélkezelésben, legyen szó multinacionális kereskedelmi partnerről vagy törzsvásárlóinkról.

Pécsváradi Péküzemünk

“…míg filozófiánk a lélek, addig gyártósorunk a test”

Míg cégünk esetében filozófiánk a lélek, addig gyártósorunk a test, amely nélkül nem kerülhetnének az üzletekbe a sokak által kedvelt pékáruink, szendvicseink és süteményeink.

Ez az oka, hogy időt és energiát nem kímélve fejlesztettünk az utóbbi években, több millió euró értékben vásároltunk gépeket és technológiát Svájcból, illetve Németországból. Üzemünkben számítógépes irányítási rendszerrel és világszínvonalú gépsorral dolgozunk, hiszen csak így garantáljuk, hogy tényleg azt a kiváló minőséget kapják vásárlóink, amit ígérünk számukra. Az így kialakuló bizalom pedig minden beruházást megér.

Az üzemben:

  • emberi beavatkozást nem igénylő automatizált lisztsilóval,
  • kíméletes sokkoló fagyasztási berendezéssel,
  • minden tekintetben szabályozható kelesztő kamrákkal,
  • számítógéppel vezérelt és energiatakarékos kemencékkel,
  • valamint víztakarékos mosóberendezéssel dolgozunk.

Mivel a sikerekért folyamatosan tenni kell, a jövőben is folyamatosan fejlesztjük eszközeinket, képezzük szakembereinket, hogy megfeleljünk a vevői elvárásoknak.