Pécsváradi Aranycipó Kft.

NévPozícióTelefonszámE-mail
Központ+36 72 466 666aranycipo@aranycipo.hu
Szőlősi Melindaminőségirányítási vezető+36 20 220 2190szolosi.melinda@aranycipo.hu
Ambrus Ferenckereskedelmi képviselő+36 20 481 2009kereskedelem@aranycipo.hu
Rendelésfelvétel+36 72 466 666rendeles@aranycipo.hu
Állásra jelentkezés+36 20 398 6150hr@aranycipo.hu

A pékség

“…minőség, technológia, rugalmasság”

Az Aranycipó lépésről-lépésre vált pékárui révén a családi reggelik és ebédek, valamint a munkaidő alatti gyors, mégis tápláló étkezések ismert szereplőjévé.

Ebben a minőség szempontjából megalkuvást nemtűrő maximalizmusunk és a folyamatos technológiai beruházások mellett a rugalmasság adja a sikeres pékség receptjének harmadik nélkülözhetetlen elemét.

Nagy- és kiskereskedelmi partnereinknek törekszünk igényekre szabott megoldásokat nyújtani mind termékeink, szolgáltatásaink tekintetében, mind ügyfélkezelésben, legyen szó multinacionális kereskedelmi partnerről vagy törzsvásárlóinkról.

kapcsolat
kapcsolat
kapcsolat

Pécsváradi Péküzemünk

“…míg filozófiánk a lélek, addig gyártósorunk a test”

Míg cégünk esetében filozófiánk a lélek, addig gyártósorunk a test, amely nélkül nem kerülhetnének az üzletekbe a sokak által kedvelt pékáruink, szendvicseink és süteményeink.

Ez az oka, hogy időt és energiát nem kímélve fejlesztettünk az utóbbi években, csak 2014-ben mintegy egymillió euró értékben vásároltunk gépeket és technológiát Svájcból és Németországból. Üzemünkben számítógépes irányítási rendszerrel és világszínvonalú gépsorral dolgozunk, hiszen csak így garantáljuk, hogy tényleg azt a kiváló minőséget kapják vásárlóink, amit ígérünk számukra. Az így kialakuló bizalom pedig minden beruházást megér.

Az üzemben:

  • emberi beavatkozást nem igénylő automatizált lisztsilóval,
  • kíméletes sokkoló fagyasztási berendezéssel,
  • minden tekintetben szabályozható kelesztő kamrákkal,
  • számítógéppel vezérelt és energiatakarékos kemencékkel,
  • valamint víztakarékos mosóberendezéssel dolgozunk.

Fejlesztéseink a fánksütő gépeinket, cukrászrészlegünket és szendvicsüzemünket is mindig naprakészen tartják. Mivel a sikerekért folyamatosan tenni kell, a jövőben gyártókapacitásainkat egy modern, pécsi üzemmel szeretnénk bővíteni.

1991

Megalapítottuk a Pécsváradi Aranycipó Kft.-t, mint családi vállalkozást. A hagyományos pékáruk gyártását kézi formázással, egy házi kenyérrel és három fajta péksüteménnyel kezdtük.

1992
Beruháztunk egy saját üzembe Pécsvárad belvárosában. Kemény munkával, viszonylag hamar elértük, hogy a térség egyik meghatározó beszállítója legyünk.

1997
A megnövekedett kereslet kiszolgálására pékségünk megvásárolta a Baranyasüt Rt. pécsváradi sütőüzemét, ahol a termelés a mai napig zajlik.

2003
A folyamatos technológiai fejlesztések mellett cégünk irányt váltott, a nagykereskedelem mellett belépett a kiskereskedelmi piacra is.

2004
A kiskereskedelmi tevékenységünk a 2004 márciusában átadott pécsi Árkád Bevásárlóközpontban kezdődött, ahol megnyitottuk első Aranycipó szaküzletünket.

2006
Felfrissített arculattal és honlappal további üzleteket nyitottunk, valamint 240 fővel dolgozunk vásárlóink és partnereink kiszolgálásán.

2009
Finom pékáru gyártósor beüzemelése

2010
Vállalatirányítási rendszer egyedi komplex telepítése; újabb tíz darab saját üzlet nyitása a dél-dunántúli régióban

2011
Korszerű sütőkemencék beüzemelése

2012
Zsemlevonal és kifligyártósor automatizálása; négy darab saját üzlet nyitása

2013
Fagyos technológia / fagyasztott pékáruk gyártásának fejlesztése; Budapest Árkád – nyitás

2014
Rusztikus termékek gyártásának fejlesztése; két darab saját üzlet nyitása