25 éves a cipó - kiadvány

Aranycipó a pékség – negyedszázada

Bár sok minden átalakult a világban, mialatt a Pécsváradi Aranycipó Kft. egy, a családunk által 1991-ben alapított induló vállalkozásból a pécsi–baranyai térség egyik meghatározó beszállítójává, sokak által kedvelt szaküzlethálózatává nőtte ki magát, de akadtak dolgok, amiket végig megőriztünk az út során. 

Ilyen például a minőség iránti szenvedélyünk, amely azóta is ott munkál minden pékárunk szívében, az alapanyagok kiválasztásától kezdve a kemencén át a boltok polcáig. Ez jelenti a garanciát, hogy mind a mai napig bármelyik üzletünkben hiánytalanul adhatjuk át magunkat a ropogós, friss kenyér illatának, a jól ismert ízeknek és formáknak. Ez az a szemlélet, amely ötvözte a tradicionális pékmesteri odafigyelést a modern gyártótechnológiák kapacitásaival, lehetőségeivel, hogy mindig megfelelhessünk vevőink elvárásainak. Ez ad stabil alapot a folyamatos innovációnak is, amelynek hála, egyedi és mindig megújuló termékkínálattal várjuk vendégeinket. Szaküzleteinkben ezt a családi gyökerekkel hozott odafigyelést barátságos kiszolgálás és kellemes atmoszféra varázsolja élménnyé. Egy hellyé, ahová jó betérni, mert odafigyelnek arra, hogy az elénk kerülő pékáruk mindig kifogástalan minőségűek és egészségesek legyenek.

Kiadványunkkal szeretnénk betekintést nyújtani az idáig vezető 25 év történetébe, cégcsoportunk jelenébe és terveibe. Egyúttal szeretnénk megköszönni 240 munkatársunknak áldozatkész munkáját is, akik mindezt lehetővé teszik.

Kellemes olvasást kívánunk!

Sajtómegjelenések:

Aranycipó: a pékség – Negyedszázados fennállását ünnepli a vállalkozás – www.bama.hu 2016.06.01.

Aranycipó: 25 éve a vásárlók és a minőség szolgálatában – www.pecsma.hu  2016.06.02.